Identificatie onderneming

  • {{error}}
{{viewModel.vennootschapModel.Ondernemingsnummer}}

De KBO public search is momenteel niet beschikbaar. Probeer het later opnieuw, of neem contact met ons op.
We kunnen geen gegevens vinden in de KBO public search voor het ondernemingsnummer {{viewModel.vennootschapModel.Ondernemingsnummer}}. Probeer het later opnieuw, of neem contact met ons op.

De gegevens van de onderneming in de KBO Public Search op {{viewModel.vennootschapModel.KBOSnapshotDatum.substring(0,'dd/MM/yyyy'.length)}}.

{{viewModel.vennootschapModel.MaatschappelijkeNaam}}
{{viewModel.selectedRechtsvormText()}}
{{viewModel.vennootschapModel.Rechtsvorm}}
Het maatschappelijk adres van een eenmanszaak is het domicilie-adres van het ondernemingshoofd. Omwille van de bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kunnen we dit adres hier niet weergeven. Wij kunnen het maatschappelijk adres niet wijzigen in de KBO.
{{viewModel.vennootschapModel.Adres.Straat}} {{viewModel.vennootschapModel.Adres.Nummer}} {{viewModel.vennootschapModel.Adres.Bus}}
{{viewModel.vennootschapModel.Adres.Postcode}} {{viewModel.vennootschapModel.Adres.Gemeente}}
{{ land.Text }}

Adres zetel

De contactgegevens zijn bestemd voor intern gebruik (ondernemingsloket en sociaal verzekeringsfonds), en eventueel om door te geven aan officiële instanties. Ze worden niet doorgegeven aan derden en ook niet vermeld in de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO).

 

Identificatie aanvrager

Identificatie aanvrager

Een aanvraag dient u in voor uzelf of uw eigen onderneming. Hieronder ziet u een lijst met personen waarvan wij weten dat ze een mandaat hebben voor de onderneming.
Staat uw naam niet in de lijst? Geef dan uw naam en voornaam in.

Stap 1 van 2 - Overzicht diensten